Detox Patch

24,90

Vaša cijena: 24,90

Cijena s popustom: 24,90 24,90 -1020%

Vaša ušteda: 0,00

Detox Patch

Dodatak prehrani

Detox flasteri sadrže ekstrakt drva i bambusovog octa, ekstrakte biljaka iz eukaliptusa, bukve i gljive Agricus te hitozan, vitamin C i minerali turmalin. Koriste se na tabanima i drugim oboljelim dijelovima tijela.

Sadržaj: 10 zakrpa

24,90

Vaša cijena: 24,90

Cijena s popustom: 24,90 24,90 -1020%

Vaša ušteda: 0,00

Detox flasteri sadrže ekstrakt drva i bambusovog octa, ekstraktebiljaka iz eukaliptusa, bukve i gljive Agaricus te hitozan, vitamin C i mineralni malin. Koriste se na tabanima i drugim oboljelim djelovima tijela.

 

Upute za uporabu: Operite i osušite noge prije odlaska u krevet. Uklonite zaštitnu foliju s flastera, pripremite jastučić s prirodnim akti sastojcima. State jastučić na ljepljivu stranu flastera i pričvrstite ga na stopalo tako da jastučić s prirodnim aktivnim sastojcima dođe u dodir sa sopalom. Uklonite ujutro. Mogu se koristiti i na drugim dijelovima tijela (Bolna područja).

Sastojci

Lišće pravog čajevca (Camellia sinensis) 70% Pravi cvijet kamilice (Matricaria chamomilla) 8%  Sjeme lana (Linum usitatissimum) 4% Sjeme anisa (Pimpinella anisum) 3% Sjeme komorača (Foeniculum vulgare) 3% Listovi origana (Origanum vulgare) 3% Cvijet bazge (Sambucus nigra) 2% Đumbir (Zingiber officinale) 2%

Upozorenja

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Čuvati od dohvata male djece.

Čuvati na suhom mjestu pri maksimalnoj temperaturi od 25 °C, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.