Skip to content

O nama

Proizvođač dodataka prehrani I kozmetike

Biostile

Formuliramo dodatke prehrani, kozmetiku i čajeve s primarnim ciljem pružanja učinkovite podrške održavanju zdravlja i promicanju zdravog načina života.

Zaštitni znak tvrtke Biostile kombinira dodatke prehrani, kozmetiku i čajeve čija je glavna svrha pružanje učinkovite pomoći u očuvanju zdravlja i zdrave kvalitete života modernog čovjeka.

Proizvodi Biostile proizvedeni su u Sloveniji, u vlastitoj proizvodnji i u sjedištu naše tvrtke Biovis u Komnu i plod su aktivne suradnje međunarodnog stručnog tima. Budući da koristimo najkvalitetnije sirovine proizvedene u skladu s visokim standardima industrije, naša posebna karakteristika je briga za visoku kvalitetu naših proizvoda.

Osnivači tvrtke Biovis članovi su obitelji Kosmina, koja već od 1990. godine djeluje na području dodataka prehrani. Pod okriljem tvrtke okupili su domaće i strane nutricioniste na području dodataka prehrani i najbolje dobavljače sirovina u Europi te ih nadogradili modernim proizvodnim pogonima.

Zaštitni znak Biostile, među paletama mnogih ponuđača dodataka prehrani ističe se po visokoj kvaliteti sastojaka, zahtjevnijim sastavima i cjelovitim pristupom u procesu proizvodnje dodataka prehrani u modernom društvu. Naglasak je na mješavini aktivnih sastojaka s dokazanim sinergijskim učincima, a ne samo na jednom sastojku.

Naše recepture obuhvaćaju moderno znanje dobiveno znanstveno-istraživačkim pristupima, kombiniranim iskustvima dobivenima tradicionalnim pristupima, dobrim praksama iz cijeloga svijeta i koriste se u holističkom pristupu namijenjenom rješavanju aktualnih životnih izazova. Posvuda, gdje je moguće i smisleno, umjesto sintetičkih analoga koriste se organski sastojci dobiveni iz prirode. Svi proizvodi bez sastojaka životinjskog podrijetla imaju kapsulu hidroksipropil metilceluloze (HPMC) i zato su primjereni i za vegane.

Određeni proizvodi prilagođeni su karakteristikama suvremenog čovjeka i posebno u našoj zemljopisnoj regiji (npr. problem nedostatka biološko dostupnog selena i silicija u prehrani).

Također, dio Biostile asortimana je i program dr. Majića namijenjen za učinkovitije rješavanje t.i. metaboličkog sindroma koji je rezultat naše dugogodišnje aktivne i plodonosne suradnje. Prim. Tomislav Majić, dr. med., između ostaloga, osnivač je centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lječilištu Terme Šmajerske Toplice, suosnivač je Angiološkog odjela Slovenije i stručni je suradnik Udruženja kardiologa i angiologa Slovenije. Još uvijek je aktivan na području kardiologije.

 

Izdelek brez naslova (30)

Certifikati izvrsnosti

Proizvodnja proizvoda Biostile odvija se u skladu s najvišim standardima koji se primjenjuju u industriji. Proces proizvodnje, u svim proizvodnim procesima i u cijelom opskrbnom lancu, podvrgnut je strogoj kontroli što osigurava najkvalitetniji odabir sirovina i redovitu kontrolu. Koristimo samo sirovine i materijale u potpunosti usklađene s EU propisima. To znači da se sadržaj željenih tvari i odsutnost neželjenih tvari potvrđuju standardiziranim analitičkim metodama koje se izvode samo u europskim i u tu svrhu certificiranim laboratorijima. Odabiremo sirovine koje, uz obvezne zakonski propisane dodatne analize, svjedoče o njihovoj kvaliteti.

Bonitetna ocjena izvrsnosti A+

Bonitetna ocjena A + potvrđuje da se svrstavamo u sam vrh kreditne izvrsnosti, odnosno u skupinu najboljih tvrtki u Sloveniji.

ISO 22716

Na području proizvodnje i distribucije kozmetičkih proizvoda, visoku kvalitetu proizvodnog procesa potvrđuje certifikat ISO 22716: 2007 Kozmetika – Dobra proizvođačka praksa (GMP).

Standard ISO 22000: 2005 i certifikat GMP

Standardom ISO 22000: 2005 i GMP certifikatom dobre proizvođačke prakse, svoju profesionalnost i točnost dokazujemo i u proizvodnji hrane čime jamčimo sigurnost gotovih proizvoda i ujedno ispunjavamo sve zakonske propise.

Izdelek brez naslova (12)
Izdelek brez naslova (13)

Poslovna kartica

Ime: Biostile d.o.o.

Adresa: Komen 129 a, 6223 Komen, Slovenia

Email: info@biostile.hr

VAT number: SI17834619