2x Resveratrol MICROENCAPSULATED -20%

79,20

Vaša cijena: 79,20

Cijena s popustom: 79,20 79,20 -1020%

Vaša ušteda: 0,00

2x Resveratrol MICROENCAPSULATED -20%

Dodatak prehrani

Prilikom kupnje dodatnog poklona – BESPLATNA POŠTARINA !

Dodatak prehrani koji sadrži mikrokapsulirani resveratrol, vitamin E i cink.

Količina: 2x 60 kapsula

79,20

Vaša cijena: 79,20

Cijena s popustom: 79,20 79,20 -1020%

Vaša ušteda: 0,00

BMT® RESVERATROL

Resveratrol je jedan od najmoćnijih antioksidansa koji štiti naše stanice od oksidativnog stresa i slobodnih radikala. Nalazi se u raznim namirnicama kao što su crveno grođe, borovnice, kupine, kikiriki, goji bobice itd. A najbolji izvoz  resveratrola je korijen japanskog dresnija koji sadrži molekule  resveratrola, što omogućuje biljici da preživi u napovoljnim uvjetima. Biljke tvore resveratrol za zaštitu od bakterija, gljivica, plijesni i drugih mikroorganizama. Resveratrol je također jedna od najistraženijih molekula u posljednje vrijeme.

Apsorpcija i bioraspoloživost resveratrola.

Zbog vrlo niske apsorpcije i nestabilnosti ( na svjetu, toplini, niskom pH) i posledično loše bioraspoloživosti resveratrola, za njegov optimalan učinak treba korititi iznimno visoke doze, što može uzrokovati određene probleme. U Biovisu smo koristili inovativnu i patentiranu tehnologiju mikro kapsulacije temeljenu na principu koacervacije, gdje se resveratrol otopa u uljnoj fazi i okružen je premazom od polisiharida i proteina koji sprječava razgradnju u želučanoj kiselini. Time se postiže cilijana isporuka na mjesto apsorpcije – u tanko crijevo, gdje mikrokapsulu razgrađuju samo enzimi gušterače, te omogućuje iznimno dobru apsorpciju i visoku bioraspoloživost.

Vitamini E, B6, B9, i B12 su dodani u proizvod BMT RESVERATROL za još bolji sinergijski učinak i za dodatnu energiju, jačanje otpornost, antistresno i antioksidativno djelovanje.

ZDRAVSTVENE ZAHTJEVE

Vitamin E ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Cink ima ima ulogu u kognitivnim funkcijama, u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, u diobi stanica, u funkcioniranju imunološkog sustava, u sintezi DNA i u metabolizmu vitamina A.

Vitamin B6 pridonosi metabolizmu homocisteina, proteina i glikogena, oslobađanju energije u metabolizmu, igra ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca i pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti.

Sastojci

Preporučena dnevna doza: dvije kapsule dnevno ( 2×1 ); za doručak i večeru, uz čašu vode.

Japanski dresor (Reynoutria japonica) 98% resveratrol mikroenkapsuliran (Polygonum Cuspidatum),   cinkov glukonat, vitamin E (d-alfa-tokoferol sukcinat iz soje),  maltodekstrin,arapska guma, maslinovo ulje, kalijev sorbat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), kiselina,  vitamin B12 (kobalamin)  protiv prianjanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropilmetil celuloza).

 

Preporučena dnevna doza (2 kapsule I) sadrži:

SastojkaKoličinaUdio PDV*
Resveratrol  mikroenkapsuliran250 mgn.d.
Vitamin E10 mg83,3%
Cink5 mg50%
Vitamin B62 mg142,8 %
kiselina200 µg100 %
Vitamin B125 µg200 %

*Preporučeni dnevni unos, prema Uredbi (EU) br. 1169/2011, n.d. – nije navedeno

 

Upozorenja

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Čuvati od dohvata male djece.

Čuvati na suhom mjestu pri maksimalnoj temperaturi od 25 °C, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.