Biostile u Vitafoods Europe u Ženevi

Biostile inovacije na sajmu Vitafoods Europe

S ponosom objavljujemo da se pridružujemo sajmu Vitafoods Europe u Ženevi u Švicarskoj od 14. do 16. svibnja. To je jedini posvećeni događaj koji okuplja globalni lanac nabave nutriceutika, a svake godine ga posjećuju vodeći stručnjaci iz više od 110 zemalja.

 

Što donosi Vitafoods Europe?

Vitafoods Europe pokriva četiri ključna područja industrije od sastojka do police: sastojke i sirovine, gotove proizvode, privatne marke i usluge, opremu i strojeve. To ga čini savršenom platformom za stvaranje novih poslova i izgradnju značajnih odnosa u industriji dodataka prehrani. Kao glavni izlagač Europi i svijetu ćemo predstaviti naše najnaprednije tehnologije, aktivno otkrivajući nove trendove i dalje nadograđujući svoje znanje.

 

Aktivno oblikovanje budućnosti zdravog načina života

Svojim prisustvom na sajmu Biostile dodatno potvrđujemo našu predanost kontinuiranom razvoju i inovacijama koje konstantno implementiramo u svoje poslovanje i proizvode. Aktivno sudjelovanje omogućuje nam ne samo praćenje globalnih inovacija, već i doprinos oblikovanju budućnosti zdravlja i dobrobiti. Ovo je ključno za našu misiju pomoći vama, našim kupcima, da održite zdrav način života s proizvodima najbolje moguće kvalitete.

 

Pridruži nam se

Hoćete li i sami prisustvovati događaju? Pozivamo vas da nas posjetite u hali 5, štand 148. Tako ćete iz prve ruke moći otkriti naše vodeće inovacije za podršku zdravlju i dobrobiti. Također možete posjetiti našu internetsku trgovinu, gdje možete detaljnije istražiti sve proizvode. Upamtite, vaše povjerenje nam omogućuje da stalno tražimo nova i bolja rješenja za sve nas.

 

Vidimo se u Ženevi!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)